27-8/9

hej, ett tag sen jag skrev nu känns det som , men jag har inte riktigt haft tid (:  men hursom helst så var jag på birsta igår med benne o emil :) fun fun!
Emil köpte ett par björnborg skor och benne köpte en tröja (; men själv så tog jag inte med mig några pengar för jag åker på onsdag, så jag fick inte shoppa nåt :/ men det blev över på "matpengarna" så jag köpte en hårspray, örhängen och nåt hårgrejs iaf hah :P




Idag har jag inte gjort så mycket förutom skolan då, men jag tror jag ska börja packa och tvätta lite kläder jag ska ha med mig :) 

Hoppas verkligen på bra väder i alanya! Annars känns allt så meningslöst att fara ;o

-Nu ska jag kila, ciao ;)

snart fredag!

I morse var jag otroligt trött och jag ville verkligen sova mer, men nej då det gick inte så jag klev upp ca halv åtta :) Men höll på bli försenad så vi gick tjugo över åtta hah.

Skolan
+ God mat
+Inställd svenska
+ gympa
- Musiken sög
- Torsdagar e drygaste dagen !

Efter skolan klippte jag gräset och åt middag, och nu har jag suttit här och pluggat på glosorna tills i morn , jobbigt. Men i morn är det fredag  , wii! Och jag funderar på att gå och simma igen,det är så skönt efter åt :) Hoppas det e ngn som har lust att hänga på men det äre knappast, För det är bara jag tydligen som tycker om att simma haha :D

aja nu ska jag se på idol snart , puss!


23/9 :)

Onsdag hela dagen lång , det började med att vi hade teori hela HK´n och sen NO prov och lunch, så vi fick sluta innan lunchen! wii
Efter lunchen gick jag och bea simma i 45 min sen bastade vi och tog det chill :D
När jag kom hem satte jag mig framför datorn en snabbis sen så åt jag och gick till Emil  ((:

Vi kollade på tv och myste :) <3

Kort fattat och tråkigt men en bra dag! God natt


my day





Tisdag
Vaknade 7.
Gick till skolan 8.
Frös hela dagen på skolan.
Vi hade skoljoggingen.
Fick skjuts av amelia hem från skolan.
Pluggade spanska då jag kom hem.
Åt spagetti och köttfärssås.
Bestämde mig ÄNTLIGEN för gymnasievalet och det fick bli frisör/ HV wii! :)


Ska plugga på NO.
Ska städa upp på rummet.
Ska se på idol.

-thats my day ciao!


Ny vecka, nya tag

Jag ska göra om designen på bloggen så fort jag vet hur ja vill ha det, jag testar bara för tillfället så inget att bry sig om hur det ser ut. (:


Det var en lång dag idag kändes det som , men det va helt okej annars på skolan.
Vi fick tillbaka nationella i eng idag och jag blev inte nöjd !  men det blir jag ju aldrig men ändå, hah

Nu ska jag dra mig från datorn och göra lite so, 1 världskriget.


-Pussheis,


20/9

Helt otroligt, Jag och emil somnade klockan tio igår och vi vakna tio, och ja drömde att jag var i los Angels inatt, åh vad jag önskar att den va sann (a)

Vi åt frukost och jag strök hans chinos hah .. sen så hämtade Emils pappa han och jag ska nog städa, klippa gräset så snart jag orkar. Sen får jag se vad som händer :)


jaahej!♥



hårtips?




Jag e sugen på att göra en förändring på mitt hår, jag e så otroligt less på det!


-Något förslag eller tips?


fredag/lördag

hej lördag, Idag vaknade vi 9 och kunde inte somna om så vi la oss i soffan och kollade på Fucking åmål bl.a
när filmen va slut drog emil hem och skulle vara med benne, så jag ska väl duscha och försöka piggna till, för ja känner mig sjukt seg, och det e lördag! det e hemskt.

Ikväll ska jag nog vara med emil och det kankse blir benne o pie med , vi får se :)



Äntligen fredag!

Ja, igår efter skolan följde jag med mamma på stan och handlade sen fikade vi på bakfickan haha.. Efter det åkte vi hem och jag duschade och åt, sen så kom Emil,Malin Kent och Benne, men Kent och Benne drog tidigare, så jag Malin och Emil kollade på Heartbreak kid. Sen då malin drog gick vi och la oss, och däckade dirr! men jag vaknade flera gånger i natt av att emil vakna , o så frågade jag. vad äre? nä jag kan inte ligga på slangen, jag ba : va, vad menar du? ne men på korven. Hahhaha!
och i morse frågade jag va han menade men han kom inte ihåg nåt :p <3





17/09


sugen!


Hej skolan idag va skön, fick en hel del gjort och lektionerna gick snabbt så det va bra!
Efter skolan följde jag med emil på jeanskällarn för han skulle köpa chinos men han hade inte pengar med sig så han la undan dom tills i morn så det blir nog snyggt (;
Idag då jag kom hem från skolan satte jag mig vid datorn och pluggade lite, och efter maten så frågade leif ifall ja ville ha en ny skärm, o det e ju klart :)

Och jag blev sjukt sugen på nåt gott så jag va bara tvungen att lägga ut bilden  ;o

-Nu ska jag se på idol  ((: ciao!

onsdag 16/09

oserös bild :D
oseriösbild :D

hej onsdag, morgonen började med att ja inte hörde amanda då hon knackade på min dörr så vid kvart över smsade ja och frågade om hon skulle gå men då haade hon hunnit hem och hämtat moppen så ja gick typ 20 över och vi började halv, smått stressad blev ja men jag hann i tid ändå (:

Skolan va helt okej för övrigt, vi gjorde wook på HK´n och den blev riktigt god, men det e ju bara för att mitt o amandas team är beest ;)

Efter maten var jag med emil och vi drog till hallen och kollade på A-laget då dom spelade, men vi drog hem innan för då skulle vi få skjuts av Magnus, så då vi kom hem kollade vi lite grann på idol och kändis djungeln.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa igenom No´n så slipper ja göra så mkt sen :)

-see ya!


sunny hill



Sunny hill heter hotellet vi ska bo på, det ligger tydligen jätte högt upp, men lite träning skadar inte då man e på semester ^^


Ja, det blev ingen emil ikväll :( , han mådde dåligt och jag har Biologi, no spanska och so att göra men jag kan ju säga att jag fastnade mesta delen här vid datorn, och det va inte meningen men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla igenom lite homeworks, tråkigt med sant !



-sweet dream or beautiful nightmare (:


15/9

hej tidsag, jag har nyss kommit hem från skolan och är dö hungrig men vi ska väl äta snart hoppas jag.

Sängen va otroligt skön i morse, perfekt värme o allt! Men det e ju så typiskt att det alltid är skola, jag hade helst velat ligga kvar!

Skolan har varit helt okej. Vi beställde tyg idag på slöjden, amanda bea och jag ska göra en tubtop/klänning i lila -höstens färg ;) själv så har jag inte ett enda lila plagg i min garderob, inte ens i underkläder eller strumpor haha, så det blir mitt första tror jag. Nen vi får se hur bra den blir om ja kommer använda den eller inte.

Efter maten ska jag va med emil och vi ska se på idol ((: jag brukar aldrig följa program såhär men idol e faktiskt bra! :D

Nu ska jag slita mig från det här och läsa om första världskriget, jag e tvungen att göra det provet lite tidigare än alla andra för jag far ju till Alanya om 15 dagar :D wii!

Ni får ursäkta hur det ser ut på bloggen,  jag testar mig fram nu bara för jag vet inte riktigt hur jag vill ha det :)

-Pusshej!


Ledig idag 14/9

                                                                 
Hej hopp
idag vaknade jag tio! najs!
Jag tog med mig SO:n ner till köket och pluggade medans ja åt frukost idag fick de bli Te o o två mackor :)
nu ska jag bara städa undan alla kläder och göra mig klar så ska jag gå ner och möta emil på stan, vi får väl se vad vi hittar på <3

Igår kväll var ja med emil, då jag va påväg till han så smsade han o sa att han va i nyland, jahapp tänkte ja då väntar jag väl då, så då satt jag på handlarn kankse i en halvtimma för göran skulle skjutsa några lodisar.
Senare då han kom så kollade vi på film och åt hembakad kramforskaka :D mums! Leif hämtade mig vid 11 och ja däckade vid tolv.

-Ciao, See ya! 
 


hej söndag 13/9 (:

hej söndag, idag vaknade jag vid sju, jag har ingen aning varför men jag va hur pigg som helst. Efter tag la jag mig i sängen igen och lyckades somna om till nio iallafall :) jag åt frunch vid tolv och kollade på jackor men jag hittar aldrig den modell jag vill ha, antingen är det fel färg eller så finns den inte i min storlek, osv! Senare på dan gick ja ner på stan och mötte upp benne och emil så jag va där med dom ett tag innan jag skulle äta. Vi gjorde inte så mkt förutom att gå runt hah.

-Seriöst ja suger verkligen på bloggar, nån som kan ge mig tips/hjälp hur ja kan fixa den? Den e något tråkig! (:

Första inlägg


Äntligen helg!

 


Jag var med emil igår, vi såg på film men jag typ halv sov hela filmen, united flight 93 tror jag hatt den hette. Den handlade iaf om 11 september då flygplanen körde in i dom där tornen i USA, helt okej film!
Och det slutade med att emil sov här. mys! (: <3

Idag vaknade jag vid halv åtta typ, vet inte varför men jag skulle ändå upp för jag skulle till utviksgården på återträff med konfan. Men jag ångrade mig i sista sekund för ja kände att det kändes skönare att vara hemma istället och hitta på nåt, och jag har SO att göra tills på tisdag xå. Sjukt drygt men aja!
Senare blir det nog att va med emil, kankse pie och benne med. Så vi får se vad vi hittar på :)

- ciao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0