Mitt enda köp igår




Jag fyndade igår fast samvetet sa åt mig att inte köpa något, dett armband för 25 kr och en ring för 17 kr på glitter:) helt klart värt det!

Rolig kväll med tjejerna



Kvällen tillbrigades nere på stan med Stina och Sabina, hade väldigt trevligt med mycket skratt :D <3 Jag trodde det skulle vara mer rea men jag har ju bestämt mig för att spara till en systemkamera så det blev bara ett armbandoch en ring fån glitter :) Nu ligger jag i sängen och ska sova. God natt allesammans!

(dålig kvalite på bilden)

Tips!

Har du tort,glanslöst och risigt hår? KÖP denna då, den finns på nästan alla frisörsalonger och är super bra! Håret blir glansigt,lent och väldigt lätt att reda ut.Den har även en värmeskyddande effekt!

Den kostar cirka 170 kr, och det är värt varenda öre! :)


Kort samanfattning av dagen



Skoldagen har varit rätt hyfsad faktiskt, två plus: vi fick fika av Sabina och Stina, och vi fick sluta tidigare från engelskan :). Idag har vi även knäppt oss och de gick ju som det gick... haha och jag log för första gången i mitt liv med tänderna på ett skolkort! Nu blir mamma glad ;)
Sen fick vi träffa Frisör treorna för första gången, och dom verkade trevliga, På Hantverksorgenteringen satt vi bara och disskuterade vad service är sen fick vi sluta :) när jag kom hem gjorde jag mat och diskade. Och nu sitter jag här och ska snart ner på tjejkvällen nere på stan, ska bli skojj :)
Bilder kommer kankse sen om jag orkar, puss <3

Gissa vart jag ska?



Idag har jag Torsdag istället för onsdag, för i morgon far jag och niclas till Stockholm tills på söndag, vi ska fara på kvällen så det resan kommer nog gå snabbt eftersom det e så mörkt och mysigt :D! Härligt att komma iväg och göra något, och jag får dessutom långhelg! awesome! :)

Skolan nästa

Nu sticker jag till skolan, solen skiner idag med :D!

Tjejkväll på stan

Just ja, glömde och säga att i morgon är det tjejkväll på stan, så jag och sabina ska gå ner och titta och kankse köpa nåt med (; det är massor med erbjudanden och sånt roligt :)
För övrigt sitter jag här och kan inte slita mig från datorn för att börja med naturkunskapen.... -.- vill inte börja, vill inte göra den men måste! aja ciao :)

Köp disp produkter av mig, snabbt och enkelt :)

Vi säljer disp produkter via skolan. Produkterna är för både killar och tjejer och dessa produkter är allergi fria och 90% av dess innehåll är av naturligaråvaror och det är miljövänliga plaster och ämnen i dem :) - Hör av er om ni vill köpa!


En bra dag trots förlust på brännbollen

Idag har jag varit extra glad, Kan det kankse vara solen som gör det? :)

Idag som sagt hade vi brännbollsturnering och jag tyckte vi var duktig som spelade mot alla killar i bygg, fordon och industri, vi var ju trots allt bara tjejer, förutom 4 killar :) Och ingen av oss i klassen är speciellt insatt i brännboll, så hade vi mött dom i tillexempel fotboll eller något som alla har spelat typ så hade vi ägt ut dom lätt som en plätt! Själv behövde jag aldrig slå, (hatar att slå) för jag och stina sammarbetade lite grann, hon slog, och jag sprang! Teamwork
---------------------------------------------------------------------------------------------------
I morgon har vi skolfotografering, och jag ser inte fram emot det, men de enda positiva är att vi troligtvis kommer få fixa oss lite i salongen innan :D

Frisyr från antiken



Idag fick vi fortsätta med en påhittad frisyr från antiken, och jag hade absolut ingen fantasi på slutet då jag kom till själva uppsättningen men sådär blev slutresultatet. Har två inbakade "snurror" på båda sidorna. Som en inbakad fläta typ fast jag har bara använt två hårdelar, stället för tre :)

Börja spara

Nej tro om man ska börja spara till en sådan goding? Lär nog ta ett tag med tanke på att jag inte är världens bästa "Sparare" haha, men jag är heller inte den som ger upp, I morgon börjar jag! :D ( får se hur länge jag klarar..)
God natt :)

Imorgon -brännbollsturnering!


Bara för att jag absolut inte har några nya bilder på mig själv så får det bli en bild i repris.


I morgon som sagt är det brännbollsturnering för ettorna,  och jag kommer bokstavligt dör för jag är så sjukt värdelös i just det. hahaha, Tur att jag inte tar det så seriöst det är ju trots allt bara på skojj :D

Önska mig lycka till!

Heta killfrisyrer

Hittade två frisyrer som passar de flesta. En kort och en längre frisyr


Förutom dom här två så finns det massa snygga frisyrer som kankse inte passar alla men som klär andra perfekt tillexempel:


Frisering, lockar


Min docka

Kände mig någorlunda pigg i morde då jag vaknade, och det var friskt och kallt ute då jag gick till skolan så det var skönt. Idag gick vi bara till halv 11 dessutom, för idrotten, matten var inställd :) så då hade vi bara Hantverk och naturkunskap som vi bara behövde gå halva lektionen. Efter lunchen stannade jag och Jessica och friserade dockorna istället för att gå hem och inte göra nånting alls :)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag gjorde två inbakade flätor på sidan av huvudet, och lät resten av håret bli lockigt med hjälp av plattången,
Jag fick förbehandla håret innan lite så det skulle bli ett snyggare resultat, för håret var väldigt risigt och tort. Jag blötte det och la i en mjukgörande kräm med värmeskydd i, sen fönade jag det och la i disp´s silicon droppar för att få det glansigt och lätt hanterligt. efter det plattade jag det och började fläta, sen lockade jag håret. För att få lockarna att hålla och sitta ihop bättre spraya jag i lite spraymousse innan.
Lätt som en plätt :D

Vilken överasking, ny mobil!

Under lördagen så fick jag en splitter ny telefon av niclas föräldrar, helt otroligt vad snällt! Dom behövde den tydligen inte så då fick jag ta den istället tyckte dom. Och jag är super nöjd.Tack <3 

Skriv era nummer i kommentarsrutan eller på msn :)

Lördag

Igår, lördags allså så hade Niclas lillebror Jesper ett litet "kalas" för att han har fyllt år i veckan så då åt vi tårta, spelde lite fotboll och lekte dunken haha. Det var åratal sen jag lekte den leken. Det var fullt hus hemma hos dem, väldigt trevligt faktsikt. Senare efter middagen så bastade och duschade jag och Niclas. Efter det myste framför tvn med med små barnen Nora och Jesper, vi kollade på,  De brinner! som var helt okej faktiskt fast det är en barnfilm haha :) När dom hade somnat kollade vi vidare på en skräckis men somnade båda två haha, ett bevis på att den var dålig kankse? :D

Fredagsmys!


Sitter hemma hos niclas i sollefteå och har nyss duschat och ska snart äta gott :)

Idag har jag inte hunnit med speciellt mycket, och det var en rätt lugn dag idag på skolan. Jag gick en lektion tidigare också för att hinna med två bussen hit :)

Nästa helg ska jag och älskling till Sundsvall, han och hans mamma ska shoppa :D

Höstmys kläder!




Igår,

(Dock ser skon betydligt bättre ut i verkligheten!)
Hann inte berätta så mycket om igår kväll, för bussen yrade på och visste inte vilken väg den skulle ta eftersom E4 var avstängd på grund av nån olycka. så jag kom till Centralstationen strax innan 23.00 och jag skulle ha varit framme 22.25. As drygt, för jag har ändå en bit hem till lägenheten, som tar ca 30 min att gå..

Men igår var jag ju ledig som sagt och då passade ja på att åka till Kramfors. Jag passade på att gå in och kika om Eurosko hade fått in nytt, och de hade dem och ja hittade faktiskt ett par skor. rena turen! En blanding av boots och "finsko".  Efter de så gick jag och mamma in på banken för att skaffa ett personkonto, men var lite sent ute. Så hann bara fixa person beviset.

Underbar vecka

Hej underbar vecka! Den här veckan har gått sjukt snabbt, måndag gick vi bara till 11, och på tisdag hade vi hantverk hela dagen, och på onsdag va vi ledig och idag hade vi bara 3 lektioner, lättsamma dessutom Sen är det fredag i morgon (: toppen härligt!




Onsdag,

Sitter och nyss har ätit frukost, vaknade vid åtta i morse såklart, bara för att vi är ledig! Men låg och blundade till 9- halv tio iallafall.  Jag ska snart ner på stan efter jag har fixat mig lite för att kolla om dom har skorna som jag vill ha :) Sen kankse jag ska vara snäll med mamma och ta bort en del av de 5000 äpplen som ligger på marken.. 

Solen skiner idag och det var en evighet sen känns det som, skönt! :) 

Hörs senare troligtvis, ciao!

Boots, lovley :)


Hantverk hela dagen!

Idag gjorde vi mohikanmix, med rullar :) Det var inte så svårt, men håret tog lång tid att torka. Men när de väl va torkat och klart kammade vi ut det och arbetade med håret så det såg fixat ut, och med en liten "rocka billy lugg" där fram haha :) Idag behövde vi heller inte äta skolans mat utan fick en fribiljett ner till hotell & restaurang och fick annan mat där, pasta och köttfärssås med bröd och sallad :) Gott faktiskt. 

Vi fick reda på att vi skulle vara ledig i morgon också så då passade ja på att fara hem en snabbis, så nu sitter jag hemma och njuter av ledighet och serverad mat haha! 

Innan jag stack till bussen skulle ja ner på stan och köpa ett par skor som mamma lovat mig, men såklart så fanns dom inte kvar i str 36-37 ! Så ja skulle titta in nästa månad. Då hade dom fått in fler iallafall :)

Clinique

Det va alltså det här ja införskaffade idag, men ja köpte de lilla sättet för det andra gick på ca 700kr tror jag? Och de hade ja inte pengar för haha (: Det lilla 3 sättet, kostade bara 115 kr med en liten neccesär på köpet.

Bullar för fulla rullar

Vilken härlig dag, hade hantverkskunskap och idrott sen slutade vi. Jobbigaste gympan på lång lång tid, men de var det värt!
Efter det så drog jag, Sabina, Josefin och Stina hem till stina för att baka BULLAR <3 och dom blev goda vill ja lova! helst degen (a).  Senare när jag hade kommit hem så kom ja på att ja glömde väskan med nycklarna i, så ja kom inte in haha! Men då va stina så snäll att hon mötte mig på stan och gav mig den (: Då ja ändå va där så köpte jag en ny ansikts rengörning, Clinique. Har testat den förut och o den är fortfarande en favorit :) lägger ut en bild senare kankse :)

kvällen

Ska bada i vårt lilla jaccuzzi bad och sen mysa, ikväll har vi sjungt singstar och ätit gott :)

17 Septemder, 5 månader med hjärtat!

Tack för allt du ger mig, din kärlek, din närhet. Du är den jag alltid önskat mig, du är den alla söker. För mig är du helt perfekt. jag tänker fortsätta kämpa för oss tills hjärtat säger stop.
Ingen annan är som du niclas, Jag älskar verkligen dig! <3

Äntligen Fredag!

Dagen man längtar efter som mest är äntligen här, men dagen har gått såå långsamt även om vi slutar 14.10.
Vi hade diagnos idag på matten som va sjukt svår och naturkunskap som ja inte fattade ett skit av så det kan vara en orsak, för de lektionerna är väldigt långa. 

Nu sitter jag här i rummet och har precis städat klart, packat och käkat innan ja ska fara hem mot kramfors, det va längesen nu känns det som, fast hade lika gärna kunnat stannat kvar här i övik i helgen haha :) Idag fortsatte vi med läggningen och fick börja frisera den lite grann, väldigt kul. 

Idag är det även en speciell dag.. :)

Ansikts peeling

Bara för att jag har lite och göra just nu så tänkte jag tipsa om en super bra ansikts skrubb, man känner och ser resultat direkt efter första gången! Min favorit, och man kan dessutom göra den hemma.

Det man behöver är: ca 2 matskedar flytande honung och socker eller salt. hur mycket salt eller socker du behöver beror på hur tjock konsistens du vill ha, men det e bra om den e lite tjock för då sitter den bättre. Man blandar då dessa råvaror till en smet. 

Steg 1: Rengör ansiktet noga med varmt vatten så porerna öppnar sig.

Steg 2:
När du känner att ansiktet är varmt och rent så smetar du in allt i ansiktet och gnugga i cirklar, i nån minut.

Steg 3: Låt det sitta kvar kankse 15 minuter och skölj sen rikligt med jummet/kallt vatten för att stänga porerna igen.

Nu tänker säkert ni, honung och socker/salt? Men det är så att honung tar bort bakterierna, det är lite som bakterie dödande.
Sen Salt är bra att använda om du har fet hy, för saltet suger upp orenheterna, medans socker mest bara skrubbar.

Jag lovar att ni får en super len hy! :) 



Frisör

Jag trodde aldrig att det skulle vara så mkt plugg som det är på HVFR, Vi pluggar nästan lika mycket som samhäll och natur tydligen. Men det är värt det  slut ändan, för då är vi proffisionella frisörer som våran lärare säger haha. 


Under det här 3,5 veckorna vi har gått så har vi gått igenom  hur man rullar permanent bland annat, och det låter enkelt men ursh va jobbigt de kan vara vissa dagar!  Sen nu den här veckan har vi börjat med läggning, och ja tycker det e mycket lättare än att rulla permanent faktiskt, medans de flesta andra tycker tvärtom.  Kan knappt bärga mig tills vi börjar med uppsättning och klippning! :)

Favorit i repris?

Dags att väcka bloggen från det döda och börja om igen tror jag.  Jag har velat det länge men inte kommit till skott förren nu, och headern behöver få sig ett lyft. Men jag har nästan inga bilder på den här datorn, så det blir svårt att få till en bra och snygg header.

Nu då jag flyttat till övik för att gå frisör så tänkte ja berätta lite av vad jag får lär mig och vad vi gör bland annat, sen blir det massa annat också, som shopping,mode och tränings tips. :)
Snart ett helt år sen mitt sista inlägg, helt otroligt vad tiden går snabbt!

RSS 2.0