Försov oss till bussen..

Haha jag börjar undra om min väckarklocka har lagt av för det är 3 gången jag inte hört att den har ringt! Eller så är det jag själv som börjar bli döv. Aja, men vi skulle till sundsvall idag för att shoppa för det blev ingenting igår.. Men som sagt så hörde vi/jag inte väckaren så vi missade bussen! typiskt.. Men I morgon bär det av och då ska jag ställa alla väckarklockor som går!  

Nu blir det film med Chips dip och godis med hjärtat, Godnatt (: <3

Måndag

Vilken stillsam dag!  Idag vaknade jag rätt sent och niclas lika så fast ca 4 timmar senare, dvs kl 3! haha :)  
Så medans min kära pojkvän låg och sov så passade jag och mamma på att baka bullar! Riktigt goda, dock var dem lite småa. Senare gick jag över till Bea och gav henne 3 bullar som plåster på såren efter igår haha (;

Annandagen 26/12

Snacka om att jag har fastat sen julafton, jag har levt på ca 1 macka morgon sen 2 mackor till kvällen :p  Har absolut ingen matlust, och julbord tycker jag inte om heller så nu längtar jag tills det blir vardag igen och mamma börjar laga sin goda vanliga mat :) Ikväll kommer niclas från stockholm och det ska bli skönt och få träffa han igen efter allt som varit.. 



Juldagen 25/12

Hade det toppen igår på julafton. Dock var den lite för lugn, hade gärna haft lite mer fart och skojj haha. Men julklapparna gjorde pricken över i:et och jag kan inte mer än säga tack :)  lägger ut bilder på de ja fick senare kankse :)

Idag har jag bara slappat och pillrat på min nya systemkamera lite, Senare i kväll ska jag ta mig ett bad med tända ljus och härlig musik till.  

Kram!



Uppehåll

Det har varit ett uppehåll nu på nån månad, ingen aning varför om jag ska ställa frågan själv? Jag har nog varit insperationslös skulle jag tro, men nu är jag här igen och ska ta tag i det här än en gång :) Det är underligt hur det har runnit ur sanden eftersom jag tycker det är rätt roligt att blogga :)




RSS 2.0