Tisdag



Jag hade bestämt mig för att plugga ikväll, och så blev det... inte alls! Det är inte bra för i morgon ska ja på stan o köpa lite julklappar och säga upp min praktikplats i gallerian. Eftersom jag har fått en ny i sollefteå (: 

Idag som alla tisdagar har vi varit i salongen hela dagen och under förmiddagspasset så Började brinna nånstans i skolan så brandlarmet gick och de va 20 minus ute kändes de som. Och efter skolan så stannade jag och Nathalie kvar och ja klippte hennes toppas lite grann så dom blev fräschare :) 

<3 pussgodnatt.

Ombytta roller i vårat förhållande, på bevis!


Engelska med sabina :)

Det var hundra år sedan ja la in något här nu :) Så Nu fick det bli ett, har egentligen ingenting att skriva om just idag. Men jag kan ju säga det att vi är klar med allt på engelskan just nu (: 

Igår storstädade jag mitt rum, så det blev rent o fint (: Och då ja skulle diska så tappade ja glasen och 1 mugg och nästan 3 glas gick sönder.. haha! och när jag toittade närmare på de andra muggarna så såg ja att alla hade en liten spricka i varje. Så om man ska sammanfatta det här kort så gjorde ja sönder 3 muggar och 3 glas! Bra Denice!

Mitt dröm hår!

Nån gång ska drömmen bli sann! Verkligen skit fint!


Nummer tre är magisk...

Nummer, 3,13 30  Förföljer mig vart än ja hamnar.

Mammas nummer innehåller 3

Mitt första nummer innehöll 3 treor.

Vårat hem telefon nummer slutar på 3

Jag är född den 3dje månaden på året

Jag föddes den 13 mars

Jag har nummer 993 på skåpet

Nummer 13 på 3 av mina skolböcker

Mormors husnummer är 403

Mina fyra sista siffror börjar med en 3a

Pappas hemnummer har 3 i sig

Farmors hem nummer lika så

Det är nästan ALLTID tredje gångengilt vad än jag gör.


osv... Jag har så mycket mer småsaker som ja kan nämna men det känns ovesäntligt just nu :)





Helgen, trick or treat med syster och Niclas



Detta är då alltså niclas, dålig bild men men haha :D masken gjorde vi själv :D



Detta var då linn haha :)

Fick tröja och fixade bankkonto igår



Urdålig bild, men vem bryr sig haha


Igår efter mamma hade vaknat så drog vi ner på stan och  skulle fixa ett konto till mig, som tog typ 100 år.. men till slut så. Nu måste jag bara vänta hundra år till innan jag får hämta ut allt haha. Sen efter de gick vi in på terracotta o ja fick en tröja av mamma, tack :) Och innan vi skulle fara hem så skulle vi handla mat o där träffade ja farmor! var evigheter sedan, och ja måste säga att hon ser bara yngre o yngre ut varje gång ja ser hon haha, det borde egentligen vara tvärtom tycker ja. Men de e ju positivt :)

Idag ska jag troligtvis göra..

Slingor på en liten tjej, och igår skulle ja klippa en arbetskamrat till mamma men då hann han inte haha :) Så då får ja ta det en annan gång. 

Jag har varit väldigt lat med att skriva här på bloggen, har inte haft så mycket att säga egentligen men nu ska jag fortsätta uppdatera, helst flera gånger per dag om ja hinner :)

Var i sundsvall i måndags



Detta införskaffade jag mig då, hittade inte speciellt mycket. Men 2 höst varma tröjor 2 ringar och ett par tights får räcka :)

RSS 2.0