Dubbel svinrygg



<3

Even if you aren´t here right now..
So can I remember everything you taught me,
you taught me what happiness was,
you taught me what courage was,
you taught me love, you taught me almost everything.
Except one thing, grief.
There I learned myself when you were not there with me anymore.


chingnon , stavning?



dålig skärpa, och hårnätet syns väldigt väl haha (: men first time som sagt!



Var på stan med jessica

Ja, jag var på stan med Jessica och skulle plugga Naturkunskap på uh, och vi hade inte så mycket att göra som vi trodde så vi satt bara 20 minuter ungefär haha, Sen gick vi vidare och kikade på lite kläder, skor och köpte kakor tills i morn på Matten. Och jag hittade även en födelsedags present till Niclas, och Jessica fick hjälpa mig haha (: men jag hoppas det blir bra för de tyckte även den som jobbade där :)

vill ligga kvar i sängen..

Somnade innan 9 igår igen, helt sjukt va skönt! men ändå är ja lika trött på morgonen? jag fattar inte riktigt men nu ska jag dra till skolan iallfall.

HVFR1

My class <3


Hittade ingenting

Var på stan och kikade för en stund sen, och ja hittade nästan ingenting. Men jag gör ett nytt försök i morgon eller  nån dag :) Nu ska ja titta igenom hårkemin, och huden :) ciao

Ny vecka!

Orkade inte skriva något igår på bloggen, för det hände inte speciellt mycket heller (: Vi vaknade, såg på en urdålig komedi/drama Greenberg heter den. Sen åt vi från sylos och åkte ner och sola, vilket var väldigt skönt!  

Men just nu så sitter jag nyäten och belåten och ska snart ner på stan o kika lite gran. just ja, jag måste säga att våran matte lärare kan vara bra skön ibland haha, Istället för att ha 2 timmars matte isträck så fick vi sluta efter knappt en timme- Ifall vi bakade något gott tills på fredag. Asbra!

Nu ska jag gå, puss! :) <3

Niclas klippning

Tog bort ca 2 centimeter, men behöll hans frisyr som han hade innan :) Bilden ser man inte så mycket.. eftersom någon inte ville vara med på kort!

Klippning idag



Sitter här och tittar på det fina vädret, ska nog gå ut sen en sväng (: annars får jag dåligt samvete! 
Men just nu sitter jag fast inne för att vänta på att niclas ska vakna så jag kan klippa han, sen ska jag ta leif. På kvällen kommer även Patrik och vill klippa sig (: det ska bli kul! Tur att man har mamma som kan vägleda en lite grann eftersom vi inte fått börja med att klippa än på skolan, utan det ska vi börja med efter lovet :)

Puss!

Sägs att det är fredag?

Så skönt med fredag, är verkligen trött! Ikväll ska jag hem till kramfors och äta mammas go mat :D Rykten säger att det blir trerätters ikväll (; mums! Nu sitter jag här och lyssnar på gubben i lådan igen.. och ska snart börja packa ihop lite grejjer för att sedan bege mig hemåt :) 

Dagens låt

Sitter på naturkunskapen nu och vet inte riktigt vad vi ska göra, så då sitter jag här istället (: Det här låten har jag haft i huvudet hela dagen iallafall, sitter som lim haha!


<3


Niclas Sjöberg says (22:59):
Känns som att vi alltid kännt varandra, men vem vet, det kanske vi alltid har gjort. Vi har kanske inte bara varit medvetna om det. Det har stått skrivet i stjärnorna, för då jag drömmer om den perfekta tjejen så är det dig jag drömmer om. ditt utseende, din personlighet, dina läppar, dina ögon och ingen annans! <33

Älskar dig  niclas<3
Niclas Sjöberg says (22:59):
känns som att vi alltid kännt varandra, men vem vet, det kanske vi alltid har gjort. Vi har kanske inte bara varit medvetna om det. Det har stått skrivet i stjärnorna, för då jag drömmer om den perfekta tjejen så är det dig jag drömmer om. ditt utseende, din personlighet, dina läppar, dina ögon och ingen annans! <33

Min vän,

Du är saknad (:

Snart kommer riktiga snön




Fy va kallt det är ute nu! Det var till och med frost på backen då jag och Evelina gick hem från skolan, jag tror artt snön är påväg på riktigt. Och jag glömmer alltid vantar så mina händer är torrare än nånsin, helst då vi håller på med så mycket vatten och sånt i salongen! (: men hudkrämen finns med mig överallt.. när jag kommer ihåg. haha!
Nu ska jag städa rummet så ja slipper leta mig fram på golvet! ciao


Damp i salongen




Sötnosar!






Modevisningen

Modevisingen var toppen (: Det var riktigt snygga killkläder! Dock fick jag bara dåliga bilder men här kommer lite!


IC fashion show

Kom hem för ett tag sen och har nyss ätit. Jag och jennifer har varit på stan och kikat lite grann och nu ska jag göra mig klar för IC fashion show, modevisning alltså (: Det ska bli roligt! För övrigt har dagen varit väldigt lättsam och bra, mycket skratt och hög musik i salongen. Bilder kommer sen på både dagen och modevisningen

Dagen leder mot sitt slut

Nu blir det sängen och en film- Wedding crashers.  Tror jag sett den förut , men kommer inte ihåg.




Jag skulle som sagt plugga.. men blev det av? troligtvis inte. Det är så typsikt mig men i morgon blir det stan för att kika något till niclas då han fyller år, så då sätter jag väl mig på UH elller nåt café där det är lugnt :) får väl la se!


Nåt tips på presenter till en 17 årig kille? Fast tror jag vet redan, men det är roligt att få insperation till kankse, nåt bätte?

Pluggish..


Nu ska jag plugga färglära och fika nåt tror jag, sen ska jag tvätta. Hoppas det går bättre den här gången haha!

Enkel svinrygg- långhårsuppsättning.

Idag som varje tisdag var vi i salongen hela dagen och vi höll fick lära oss göra svinrygg för första gången. Det var inte speciellt svårt men det va pillrigt som tusan att få in alla hårstrån och lägga snäckan rätt men såhär blev det iallafall. Kunde ha blivit bättre men det är ju trots allt min första (:



Första bilden är grunden till den sista bilden, det kan man inte tro haha!


Så blev det



Här är en tydligare bild på hur håret blev ingen direkt större skillnad men det blev mörkare och guldigare. Det guldiga syns inte på bilden utan de syns mer i dags ljuset.

Smulpaj <3


Blev sjukt sugen på smulpaj, så jäkla gott och enkelt :) Jag kan till och med receptet utantill, så ja kan ju lika gärna dela med mig av det.

Du behöver:

4 dl mjöl
1-1/5 dl socker
150 gram margarin

Ugnen ska vara på 225 Grader

Du börjar med att blanda alla torra varor dsv mjöl och socker sen så smular du ner smöret i det och börjar knåda ihop det till en torr deg, Så det blir smulor. 

Lägg först ett tunnt lager i botten på pajformen, sen lägger du på de bär/ frukter du vill ha. tillexempel. Hallon,blåbär, rabarber, äpple, svartvinbär.. Efter det lägger du resten av "degen" ovanpå bären så dem täcks noga.

Tips, om du har syrliga bär/frukt strö lite vaniljsocker ovanpå bären/frukten. Och ska du göra äppelpaj så tillsätt både kanel och vaniljsocker :)

Sjuk idag..

Igår for jag hem till kramfors och tog bussen till övik igen på morgonen, fick kliva upp klockan 5! Hade as mycket halsbränna och mådde lite illa.jag har aldrig haft magsjuka så jag vet inte vad det kan vara. Blir nog att jag blir hemma idag, får se om jag blir piggare under dagen, och det känns redan bättre faktiskt så det är positivt :) Kramhej nu blir det att mysa i sängen <3


Ett halv år med älsklingen <3

Jag älskar dig å otroligt mycket Niclas, ingen är som du. ingen kommer nånsin kunna vara som du. Du är unik på ditt egna sätt hjärtat. <3 Tack för de fina presenterna jag fick!

Beyonces nya parfym,



Torsdag 14/10-10

Godkväll alla läsare, har nästan nyss kommit hem från stan. Jag har inte varit hemma sen i morse för direkt efter skolan stannade jag och Sabina på Café Blåbär och pluggade engelska,åt chokladboll och kastade suddbitar på folk som gick under oss.. hahah! roligt hade vi, men efter 2,5 timme där så gick vi till sabina och vi gjorde hemma gjord pizza med hennes syrra. Efter det så stack vi och några till på O´learys för att se hockey. Modo- AIK 3-4.. suck! Men trevligt va det iallafall :) Tack för dagen gumman!



Kortdag blev lång dag ändå :)

åh va skönt det var till sovmorgon till 10 över 10 idag, och vi hade dessutom bara två lektioner sen fick vi sluta. Men jag stannade kvar ändå och gjorde en nyansering på mitt hår, och Josefin var jätte duktig och hjälpte mig ! :) dock skulle färgen bli ljusare men blev en aning guld ljusbrun istället :) Men det gör inte så mycket för det blev helt okej och det är bara toning så det kommer gå ur efter ett tag :)


Detta är en före- bild, i morgon kommer resultatet på håret haha :) 



På skolan kom det även en grupp med blandade länder och spelade för oss, dom var duktig men de var inte riktigt min musiksmak :)

<3



Hej söting!

Långtisdag i salongen..

Idag har vi som alltid, bara hantverk och just idag hade vi egen hårvård som vi får göra på varandra dvs, färga och sånt :)
Så jag färgade Jessicas hår en varmare ljusbrun färg och på Marijuana gjorde jag kopparfärgade folieslingor och färgade resten av håret lite mörkare brun :) båda blev bra tycker jag, även om marijuanas hår tog längre tid än väntat haha :D Efter skolan gick jag och Marijuana hem till henne och käka och gjorde klar svenska uppgiften tills i morgon (:
/bilden är från google

Evighet sen ett inlägg!

Men nu kommer det, som sagt vi var ut med klassen i fredags och vi hade skitkul! Det var helt klart värt det och det måste vi göra som! <3



Äntligen Fredag!

Hade nog livets värst morgon, jag försov mig till kvart i åtta och då brukar jag gå till skolan. Men jag gjorde mig klar på SEX hela minuter och sprang till skolan, som tur så blev jag inte sen men har nog nog aldrig stressat så mycket som imorse. Det var bara tur att vi hade hantverk på morgonen  så jag fick hårinpackning och huvudmassage, viket gjorde mig liite lugnare iaf :) ett minus var att vi hade matteprov på andra lektionen.. som gick piss! men aja jag tar igen det :)

Nu har jag, Jennifer och Hanna varit på stan och köpt dricka tills i kväll och jag och jennifer köpte nog kvällens snyggaste muggar!  awesome! :D

Nu blire dusch och hämta tvätt! cya!

LUGGEN



Dålig bild, men det kommer väl fler bilder framöver :)

Vits

Sonen frågar nyfiket till pappan
-Hur gör man hundvalpar pappa?

Pappan
-Man gör på samma sätt som vi människor gör barn.

Sonen
hmm..vad bra, då kan du och mamma göra en tax åt mig va?


Tidsfördriv, och ja jag har rätt billig humor :D haha!

Missade tvättiden PRECIS..

Jag hade 8 minuter på mig att tvätta och jag hann öppna dörren och lägga in tvätten .. och läsa instruktionerna som var tre meter lång.. och då jag PRECIS skulle trycka på start knappen så stängdes strömmen till tvättmaskinerna av. Jag hade ingen aning om att det fungerade så. Och nu ligger mina kläder i en instängd tvättmaskin som inte är på, och jag kan inte trycka på start förren i morgon efter 3. Jag är rädd att nån ska ta mina kläder hah.. herregud.

The day,

Morgonen började med sovmorgon till 09.40 och då hade vi bild som första lektionen och lunch efter det, sen engelska och en låång håltimme fram tills sista lektionen då vi fick applicera inpackning, shampoonera och ge huvud massage på varandra. Jag gjorde på jessica och hennes hår blev SUPER lent!Så det var kul!

Efter skolan skulle Hanna färga håret i salongen så jag stannade kvar med henne och tittade på, självklart blev jag sugen att xå göra något.. så jag klippte av luggen på mig själv medan jag väntade :) och det blev väl helt okej, förutom att jag ser yngre ut haha! Hanna blev fin iallafall! (: 

Nu sitter jag här och äter min middag- havregrynsgröt. Orkar verkligen inte laga mat idag eftersom jag nästan nyss kom hem. 

Bild kommer senare på min lugg (:



Städ dags!


Det här är droppen! och då ska ni se skrivbordet...

Skriver mer senare ikväll (: puss

Cambild..

Dålig kvalité på bilden, som de flesta .. haha men sånt får man leva med :) Nu har jag nyss gjort läxan tills i morgon och ska snart ta en låång varmdusch och lägga mig och läsa lite hade jag tänkt. Jag har bara kommit till sida 40 i boken Sophie KINSELLA - Mina hemligheter. Och det är 348 sidor i den! Så jag har lite att ta igen..  Men godnatt för i kväll, skriver i morgon :) Puss



Tobbe- En annan del av köping. Kålmården

Lyssna noga efter hans kommentarer, så jäkla sköna !


Älskar han! Man skrattar verkligen med han, han är så charmig!



Denice i blondt hår, saknar kankse liite (:



En blond jag,

Dags att ta fram vinterjackan?

I morse var jag såå nära att ta fram den, men ångrade mig i sista sekund. Det får dröja nån vecka till tror jag, om jag håller ut haha :) Jag funderar på att köpa en ny dessutom, för just nu använde jag en helt vanlig svart dunjacka från Stadium som är väldigt skön haha, men är sugen på att hitta nåt stilrenare och snyggare till lite festligare tillfällen. Hittade två söta gråa jackor lite snabbt på internet:


Den första är från www.hm.com och den andra är från www.nelly.com

Hel läggning

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1992938/deniceemoberg?claim=kzwnreh5rgz">Följ min blogg med bloglovin</a>


Idag gjorde hade vi ingen lärare på eftermiddagen så vi fick  lägga helhuvuds läggning på olika sätt runt huvudet :) Det var ganska kul faktiskt, dock lite pillrigt!

Hemma gjord hårinpackning- fuktgivande& proteinrik




Det är enkelt, allt du behöver är:

3matskedar olivolja (beroende på hur långt hår du har)
1 äggula
1/5 advokado (mosad)

Sedan blandar du dessa till en smet och  lägger i håret, helst under varma förhållanden, tex inlindat i en varm handuk :) Skölj sen efter 30 minuter med schampoo och balsam :)

Gó niclas, fick..

Tack snälla niclas hihi, jag fick två tröjor och ett serum till håret :) väldigt väldigt snällt <3

Bilden för den här koftan fanns inte kvar på så fick bli en hemma gjord :)






Bilder- Stockholm





Jag älskar bara dig Niclas sjöberg,




När det är svårt, så finns du där.
När jag behöver någon att dela glädje med så finns du där.
När jag kämpar, så kämpar du med mig.
När jag vill dela min kärlek så finns du där.
När regnet faller, sprider du solsken.

Allt detta gör mig otroligt tacksam att ha dig som min, bara min. Ska aldrig släppa taget om dig älskling, Du lyser upp mina dagar och får mig att se världen i ett annat perspektiv. <3


Lördag-stockholm

Tröjan från JC


Idag blev det en lite längre dag, ställde klockan på 08.30 och klev upp nio för att göra sig klar för att åka in till stan och shoppa. Men niclas kom inte upp ur sängen förren tio haha!

När vi kommit väg så började vi att strosa lite och sen mot NK för niclas skulle hitta en Rock, den billigaste vi hittade gick på 4 500kronor.. Så vi gick mot gallerian istället och där hittade han en rock från JC, ett par dyra jeans på G-star,en vit kofta på Jack&Jones och en keps. Jag hjälpte han att vara smakråd och ja tycker kläderna var skit snygg på han :)

På kvällen åt vi musslor och ostron, och jag VÅGADE smaka! :) stolt!


Fredag- Stockholm

Vi åkte på torsdags kväll och kom fram på natten till fredagen. vi tog en sov morgon den dagen och tänkte ta pendeln till stan lite senare på eftermiddagen istället. Men.. niclas hade glömt sin plånbok i jespers bil och han var inte hemma, Så då fick vi ta pendeln och tunnelbanan dit där dom var, men vi hamnade på fel tunnelbana så det längre tid att komma fram. Och då vi väl var framme så var dom inte där! Vi blev lagomt irriterade och åkte hem istället utan shopping  :)

Länge sedan jag skrev sist!

Hej nu är jag tillbaka igen, har inte kunnit skrivit så speciellt mycket då jag var i stockholm, Vi hade det jätte trevligt! Berättar mer sen, och visar lite bilder också :)

Nu sitter jag här och har precis stekt hamburgare som blev helt misslyckad, och jag brände mig dessutom haha. Det Var ingen vidare middag kan jag lova, men mätt om magen är jag iallafall :)

RSS 2.0